Praktijk voor coaching en psychosociale therapie

Over mij

Mijn naam is Sylvia Groener. Ik ben psychosociaal therapeut en coach. Ik coach ook mensen die in opleiding zijn tot coach.

 

Na jaren als coach te hebben gewerkt, wilde ik ook weten hoe ik mensen kan helpen als zij vastlopen. Een laagje dieper kunnen gaan. Ik ben toen begonnen aan de HBO opleiding psychosociaal therapeut.
 

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Vanuit mijn praktijk in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug, coach en begeleid ik ambitieuze mensen die worstelen met; stress, balans werk/privé, perfectionisme, angst, piekeren, burn out(preventie), levensfaseproblematiek etc. Iedereen loopt wel een keer in zijn leven vast en dan kunnen een aantal gesprekken je weer op weg helpen. Ik werk onder andere met ACT, EMDR, Cognitieve gedragstherapie en de gesprekstechniek van Egan.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ en houdt mijn professionaliteit op peil door regelmatige intervisiebijeenkomsten en door het jaarlijks volgen van bij-en nascholingen. 


Waardevol
Is je gezondheid je alles waard? Het wordt niet vanzelf anders, het wordt pas anders als jij daar andere keuzes in gaat maken. Wil jij dat ook? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

Ik zie mensen uit de regio: Utrechtse Heuvelrug - Leersum - Doorn - Amerongen - Elst - Woudenberg - Driebergen - Wijk bij Duurstede - Eck en Wiel - Lienden - Maurik - Echteld - Maarsbergen - Maarn - Veenendaal - Zeist - Utrecht - Woerden - Scherpenzeel - Rhenen - Leusden - Amersfoort
 

Daarnaast mensen uit het hele land en Nederlanders in het buitenland online. 

 
Meer weten? Neem contact met mij op.

Sylvia 

RUST, KRACHT, BALANS